Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

REGISTRE CIVIL DE GUIXERS

DIMECRES 08 ABRIL 2020

Comunicat als Ajuntaments i als Jutjats de Pau, informació en relació a la prestació de serveis essencials en el Registre Civil en motiu de l’Estat d’Alarma decretat.

Des del Departament de Justícia han comunicat als Ajuntaments i als Jutjats de Pau, informació en relació a la prestació de serveis essencials en el Registre Civil en motiu de l’Estat d’Alarma decretat. En aquest sentit, els serveis essencials que es cobriran són llicències d’enterrament, matrimonis in articulo mortis, i naixements en termini peremptori (quan estigui proper el venciment del termini d’inscripció).
En cas de necessitat per algun d’aquests serveis , us podeu posar en contacte amb el Jutjat de Pau de Guixers a través de la línia mòbil de l’Ajuntament Guixers de 09 a 14 hores, o també us podeu adreçar al telèfon de contacte que a aquests efectes ha facilitat el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Solsona, 607072240, aquest darrer fora de l’horari d’atenció de 09 a 14 hores.
Us recordem que únicament s'atendran els serveis mínims decretats i que la resta d’assumptes hauran d’esperar fins que el Departament de Justícia o òrgan competent dicti noves instruccions al respecte.


DISCULPEU LES MOLÈSTIES
Jordi Selga i Feixas 

Alcalde

Fitxers adjunts